‘Compleet ontzorgd en goede voorzieningen’

KVB Vastgoed – Interview met Reinier Simens van SiMens en werk

Sinds enkele jaren huurt Reinier Simens van SiMens en werk een kantoorruimte bij KVB Vastgoed. Wij spraken hem over zijn ervaring met KVB Vastgoed en over zijn bedrijf.

Over SiMens en Werk:

SiMens en Werk houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren bij complexe verzuim vraagstukken, het uitvoeren van reintegratie, het begeleiden van werk naar werk en coaching. SiMens en Werk adviseert werkgevers en werknemers, daarbij zorgt men samen voor een correcte dossier opbouw en wenselijk eindresultaat, met name gericht op schadelastbeperking.

Zijn opdrachtgevers zijn voornamelijk arbo diensten, verzekeraars, werkgevers en re-integratiebureau’s. De werkzaamheden brengen hem op diverse locaties zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis, supermarkt, een fabriek of een hogeschool. Toch wilde Reinier wel een vaste basis als kantoorruimte en deze vond hij 2 jaar geleden bij KVB Vastgoed in Heerde. Hij omschrijft de ruimtes als sfeervol, voorzien van alle gemakken, zoals een airco en ruim voldoende parkeergelegenheid. “Grote voordeel is, dat je er direct in kan. De ruimtes zijn al voorzien van meubilair en hierdoor hoef je als ondernemer geen extra investeringen te doen. De ruimtes zijn stil als nodig, maar je kunt wel sparren met andere collega ondernemers in de overige ruimtes”. De mensen die Reinier ontvangt voelen zich gauw op hun gemak en ervaren de gesprekken als open maar vertrouwelijk.

Samenwerking met KVB Vastgoed :

“KVB vastgoed heeft een goede communicatie, en bij KVB is in overleg alles mogelijk”, aldus Reinier. “De samenwerking verloopt heel soepel en als ik vragen heb, dan word ik snel geholpen. Het grote voordeel van afgelopen periode was de goede scheiding tussen privé en zakelijk. Ik heb deels thuis gewerkt, alleen is dat niet altijd even prettig met 2 opgroeiende kinderen thuis. Door deze ruimte te huren kon ik ook ongestoord doorwerken tijdens de Corona lockdown en kan ik inmiddels weer mensen ontvangen in deze mooie ruimte”.

Voor meer informatie over Reinier Simens en zijn bedrijf kun je kijken op zijn Linked In Pagina.

Ook geïnteresseerd in een kantoorruimte voor een korte of langere periode, neem dan contact op met Nick van Bruggen.

Reinier Simens van SiMens en werk NXPD