‘Nostalgisch en vernieuwend’

KVB Vastgoed – Interview met Frank van Hal van Intenza.

Dit is hoe ik en ook klanten de inspirerende Trainingsruimtes ervaren van KVB in Heerde.

Naast het feit dat ik KVB als klant mag helpen met het realiseren van hun ambities verzorg ik ook sessies met klanten bij hun. Hun accommodatie is vooral niet standaard te noemen en te vergelijken met een hotel volgepropt met zalen. Op de eerste etage bevinden zich enkele inspirerende coach en trainingsruimtes met thema’s.

Je waant je echt terug in de schoolbanken en back to basic waardoor het concentrerend vermogen alleen maar wordt bevorderd. Een oude landkaart van Nederland en comfortabele schoolbanken waarin mijn ouders nog les in hebben gehad. Tevens zwart wit foto’s van Andre van Duin, Johan Cruijff, Andre Hazes en oude Motorfiets maken het geheel af. Beneden is er ruime zaal met een Jukebox met golden oldies. De zaal is ruim, licht en voorzien van alle moderne apparatuur.

Goede bonenkoffie en een ingebouwde bar waar een smaakvolle lunch wordt verzorgd leidt tot een zeer aangename training, workshop, presentatie etc. Kortom de inspirerende faciliteiten zijn een absolute aanrader. Dit hoor ik ook terug van meerdere enthousiaste Intenza-relaties die inmiddels al veel reserveringen gemaakt hebben!

Wil je meer weten of gelijk reserveren? Neem dan contact op met Nick van Bruggen van KVB via nick@kvb-vastgoed.nl of telefonisch 06-34569915.

Frank van Hal Intenza & Nick van Bruggen NXPD